Furnizori sticla

Saint-Gobain creează, produce şi distribuie materiale şi soluţii care contribuie la bunăstarea şi viitorul fiecăruia dintre noi.  Acestea pot fi găsite pretutindeni, în locurile în care trăim şi în viaţa de zi cu zi: în clădiri, transporturi, infrastructură şi în multe aplicaţii industriale. Ele oferă confort, performanţă şi siguranţă, abordând provocările legate de construcţie durabilă, de eficienţa utilizării resurselor şi de schimbările climatice.

Guardian Glass este unul dintre cei mai mari și inovatori producători de sticlă din lume. Deși lucrăm cu sticla din 1932, potențialul nelimitat al acestui material uimitor continuă să ne fascineze și să ne inspire în fiecare zi. 

AGC Glass Europe produce, prelucrează și distribuie sticlă plană pentru industria construcțiilor (sticlă exterioară și sticlă decorativă interioară).
AGC Glass Europe este filiala europeană a sticlei AGC (Japonia), lider mondial în sticlă plană.

Suntem pionierii în protecția pasivă împotriva incendiilor și soluțiile de vitrare de înaltă securitate. 
În fiecare zi, transformăm potențialul aproape infinit al sticlei în soluții de înaltă performanță, multifuncționale, care nu necesită niciun compromis în funcție de funcționalitate sau estetică și se îmbină discret cu arhitectura din jur pentru a oferi ocupanților o protecție imperceptibilă.

POLFLAM oferă sticlă rezistentă la foc de ultimă generație, cu posibilități versatile de aplicare.
Sticla rezistentă la foc POLFLAM îndeplinește criteriile de izolare la foc în conformitate cu standardul tehnic PN-EN 1363-1 Testarea rezistenței la foc. Poate îndeplini cele mai stricte cerințe de protecție împotriva incendiilor aplicate în orice țară din UE.

© 2024 www.profial.ro