FURNIZORI SISTEME PLACARI FATADE

„Pielea arhitecturii” este un subiect central al construcțiilor moderne. Prin urmare, fațada clădirilor merită o atenție deosebită. Ele pot fi simple și funcționale, interesante și reprezentative. Proporția, structura suprafeței și colorarea fațadelor conduc la crearea unor structuri unice; interacțiunea lor caracterizează ideea ALUCOBOND® .
Cu peste 50 de ani de experiență, 3A Composites ascultă nevoile arhitecților, producătorilor și instalatorilor. 

Etem este lider in extrudarea aluminiului, și se numară printre cei mai promițători din Sud-Estul Europei.
Cu o experiență de peste 40 ani si prezență continuă in design-ul si producția profilelor pentru sistemele arhitecturale sau diferite aplicații industriale, compania este dedicată sa satisfacă cerințele clientilor prin valoarea atribuită in mod constant produselor si serviciilor.

Naturalbond este compus din polietilenă (LDPE) de 3 mm, între două straturi de foi de aluminiu de 0,5 mm în forma sa standard. De asemenea, producem panouri de la 2,5 mm la 6 mm în loc de 4 mm, pentru diferite domenii de aplicare, diferite locații de aplicare și diferite cerințe.

Panouri compozite din aluminiu, usoare, plane si rezistente, alcatuite din doua placi din aluminiu intre care se include un strat interior non-toxic, de polietilena sau miez mineral (variantele FR).
Se folosesc atat pentru placarile de interior, cat si pentru cele de exterior, cu extrem de multe posibilitati de dispunere si design.

Albond Aluminium Industry and Trade Inc. sa clasat în special printre companiile de export de top datorită abordării sale bazate pe calitate și a crescut rapid.
Albond Aluminium Industry and Trade Inc. a fost înființată în 2002 de către Peker Family, care are o experiență de peste 60 de ani în proiecte de identitate corporativă (CID) și în utilizarea panoului compozit, iar principalul său domeniu de activitate este producerea panoului compozit din aluminiu și comercializarea acestuia. 

EQUITONE este un material pentru fațade de culoare autentică, proiectat de arhitecți și pentru arhitecți.
Compania noastră produce aceste panouri pentru fațade încă din anii 1950 sub numele de „ETERNIT”. Fiecare panou este unic, subliniind textura naturală, netratată a materialului de bază din fibrociment. 

Fiind unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de placi din fibrocement din Europa, Cembrit ofera o gama larga de produse rezistente si solutii pentru fatade, acoperisuri, design interior si constructii.

Fundermax lucrează cu precizie și dragoste pentru materiile prime naturale de 130 de ani. Astăzi, suntem un producător de materiale de înaltă calitate, pe bază de lemn și lider mondial pe piața laminatelor compacte, atât pentru aplicații interioare, cât și exterioare. Fundermax reprezintă calitate superioară și design excelent.

Povestea călătoriei globale a Trespa a început acum 60 de ani. Inițial un producător local de PAL, compania s-a orientat rapid către piața laminatului de înaltă presiune. Istoria noastră bogată, caracterizată de pasiune și muncă asiduă, ne-a oferit experiența de a fi în fruntea inovației pe piață și a procesului de design creativ.

Panourile laminate de înaltă presiune (HPL) de la PARKLEX PRODEMA sunt fabricate din lemn real, provenit din păduri gestionate durabil, certificate PEFC. Impactul asupra mediului al panourilor PARKLEX PRODEMA este măsurat prin Declarația de mediu a produsului (EPD). Se efectuează o evaluare a ciclului de viață (LCA) a produsului pentru a-și crea EPD.

Suprafețe inspirate din natură, care trec dincolo de natură. Laminam produce plăci ceramice care provoacă utilizările tradiționale ale acestui material, creând suprafețe mari de grosime minimă, care sunt utilizate în arhitectura exterioară și amenajări interioare.

Techlam a evoluat în ultimii 30 de ani pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale arhitecților și designerilor structurali, păstrând în același timp integritatea, încrederea și valorile familiei pe care a fost construită compania.

</div>

© 2023 www.profial.ro