FURNIZORI SISTEME METALICE

Ninz SpA este principalul producător de uși antifoc din Italia, cu o cotă de piață de 70%. De-a lungul anilor și-a extins oferta pentru a include uși metalice multifuncționale și o gamă largă de accesorii. Pe lângă Italia, Ninz SpA își comercializează produsele și în numeroase alte țări europene precum Franța, Grecia, Portugalia, România, Spania, Slovenia… și țări din afara Uniunii Europene precum Turcia, Rusia și Panama.

Politica companiei noastre se bazează pe un principiu simplu: calitate nu cantitate. Este efortul nostru de a oferi clienților noștri produse care îndeplinesc un maxim de calitate, siguranță, confort și estetică .
Produsele noastre iau în considerare cerințele obișnuite ale diferitelor țări și îndeplinesc standardele naționale și reglementările de testare.

Pe piața elementelor de construcție astăzi porțile, ușile, tocurile și acționările se reunesc sub numele Hörmann – căci, în acest domeniu, Hörmann este furnizorul de top din Europa.
Această poziție a fost atinsă prin creșterea constantă, timp de mai multe decenii, a unei afaceri de familie, sub semnul inovației, garanției calității și apropierii de clienți.

Alpha Deuren a început să producă uși secționale de înaltă calitate în Europa în 1995 pentru sectorul european de construcții industriale și rezidențiale. De atunci, Alpha Deuren a furnizat cu succes dealeri și, de asemenea, aprovizionează producătorii de uși secționale din peste 30 de țări. O parte importantă a abordării noastre față de piață este o atitudine orientată spre client, pragmatică și orientată spre soluții, cu un accent clar doar pe fabricarea de uși: ceva la care Alpha Deuren este foarte bun!

Suntem una dintre companiile lider mondiale producătoare de uși rapide și instalăm peste 10.000 de uși rapide. Proiectăm, producem și comercializăm uși rapide, uși rulante, uși rapide, uși comerciale, uși termopan , rulouri , tuneluri retractabile electroactive, uși hangar și, în general, orice tip de uși industriale.

© 2024 www.profial.ro