Furnizori sisteme aluminiu

Partenerii si furnizorii nostri pe partea de profile si sisteme.

Alukönigstahl oferă sisteme din aluminiu, oțel și PVC de cea mai înaltă calitate precum și componente pentru realizarea arhitecturii contemporane, eficiente energetic, susținând astfel implementarea conceptelor de construcții durabile.
De aproape 60 de ani există o alianță cu doi producători de sisteme de renume internațional: Schüco, leader mondial al sistemelor din aluminiu și experți în PVC și  Jansen, specialist în profilele din oțel. Munca în echipă și dezvoltarea inovativă a produselor au propulsat Alukönigstahl în poziția de leader de piață.

Fiind o companie tradițională din Lüdenscheid, HUECK s-a bazat pe „ingineria germană” de mai bine de 200 de ani. Peste 100 de ani de competență în prelucrarea materialului aluminiu stau la baza reputației internaționale excelente a companiei. Mulți ani de experiență în dezvoltare, producție și logistică au pus bazele afacerii de astăzi. Grupul HUECK are propria turnătorie, o fabrică de extrudare, un depozit modern, precum și dezvoltarea sistemului și managementul calității într-un singur loc.

Aliplast este unul dintre liderii de piață din Europa în dezvoltarea, comercializarea și distribuția de sisteme din aluminiu de înaltă calitate pentru ferestre, uși, elemente glisante, pereți cortină, sisteme de acoperiș. Aliplast Poland este înființată în 2002. Aliplast Poland este membru al grupului Corialis de renume internațional, înființat în 1984, cu sediul în Lokeren, Belgia.

De peste 30 de ani proiectăm produse de aluminiu de înaltă calitate. ALUMIL este unul dintre cele mai mari și de încredere branduri din domeniul ușilor și ferestrelor pentru locuințe și birouri. Prin capabilitățile noastre moderne de producție și prin controlul strict al calității, de-a lungul întregii linii de producție, asigurăm crearea unor produse de o calitate superioară și cu valoare adaugată.

CORTIZO este poziționat ca primul producător și distribuitor de sisteme de aluminiu și PVC pentru arhitectură și industrie din Peninsula Iberică și un punct de referință european în acest sector.

© 2024 www.profial.ro